Nevšední řešení pro podnikatele v podobě virtuální kanceláře

Platíte přemrštěné sumy za kancelářské prostory? Využíváte tyto místnosti pouze párkrát za měsíc, ale nechcete se vzdát zajímavé a z hlediska vašeho podnikání, i přínosné adresy například v Praze? V tom případě vsaďte na zcela jiný druh pronájmu – jedná se o virtuální kancelář do které můžete umístit své sídlo firmy a ušetřit mnoho peněz. To mohou využít především podnikatelé, kteří zvažují založení s.r.o., ale chtějí ušetřit nemalé náklady.

Virtuální kancelář se zázemím

Služby virtuální kanceláře, neboli sídla firmy nabízí společnost Profi-kancelář a to na adresách v Praze 1, Praze 2, Praze 3, nebo na v Praze 9. Zde vám poskytnou adresu nového sídla nebo kanceláře i s dalšími službami, jako je recepce, která se postará o vaše návštěvy, vyzvedne poštu, vzkazy, přepojí hovory klientů na vás apod. Virtuální kancelář zahrnuje vlastní zákaznickou linku, kdy se operátor na recepci představí jménem vaší firmy, hovor na váš přepojí, popř. převezme a předá vzkaz. Rovněž můžete využít účetních služeb, daňového poradce či servis k založení společnosti. Virtuální kancelář a virtuální sídlo jsou skutečné prostory. V případě, že budete potřebovat k jednání s klienty nebo kolegy kancelář, Profi-kancelář má na všech adresách plně vybaveny místnosti pro vaše schůzky. Zdarma je vám k dispozici zasedací místnost pro jednání s úřady. Jistě oceníte připojení k wi-fi, kopírku, tiskárnu, projektor a také občerstvení.

Založení s.r.o. také umíme

Pokud využijete podpůrný servis k založení s.r.o. od společnosti Profi-kancelář, vaše přítomnost kromě osobní účasti při sepisování notářského zápisu a složení základního kapitálu společnosti nebude vůbec potřeba. Odborníci se postarají o to, aby veškeré dokumenty k založení s.r.o. byly připraveny a podány v souladu s platnou legislativou. Kromě zřízení živnostenského listu a zápisu nové společnosti do obchodního rejstříku se Profi-kancelář postará i o přihlášení na finančním úřadu.

Zkuste profesionální služby společnosti Profi-kancelář a využijte založení s.r.o., virtuální kancelář nebo další nabízené administrativní služby.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup