Senioři se nemusejí obávat využít služeb hodinového manžela

Jsou senioři, kteří si velmi neradi pouští cizí lidi do svých bytů. Platí to i o řemeslnících. Zvlášť v případech, kdy už s návštěvou cizích lidí mají nemilé zkušenosti. Obchodní zástupci nabízejí levnější energie, pojišťovací agenti zase svoje finanční služby a u neznámých řemeslníků zase mají strach, že jim z bytu něco odcizí. A pokud nemají žádného známého, který by jim drobné opravy a úpravy v bytě nebo domě provedl, nevědí, na koho se obrátit. Ideální způsob, jak důvěru seniorů získat, je doporučení od známé nebo známého, který již podobných služeb využil a byl s nimi spokojený.

Pro své stálé klienty poskytuje věrnostní slevy

home-handyman-01Drobné řemeslné práce pro občany z Prahy a blízkého okolí provádí firma Hodinový manžel Praha. Pro stálé klienty poskytuje věrnostní slevy, pokud doporučí služby dalším zákazníkům, mohou získat i desetiprocentní slevu. Orientační výslednou cenu provedených prací může určit pracovník firmy hned po příjezdu k zákazníkovi po obhlídce dané situace, případně i telefonicky. Zákazníci si mohou pro opravy nakoupit svůj materiál nebo mohou využít možnosti nechat si materiál nakoupit od firmy, aniž by museli dopředu cokoli platit. Zakázku hradí až po provedení všech dohodnutých prací.

Firma Hodinový manžel Praha nejčastěji zajišťuje montáže a demontáže nábytku, záclonových konzolí, oken a dveří, žaluzií, lustrů, malování bytu či jednotlivých místností, drobné natěračské práce v domácnosti, výměnu žárovek, vypínačů a zásuvek, rozvody elektroinstalace v bytě, instalaci antén a satelitů, oplechování střech, výměnu okapních žlabů a svodů, výměnu vodovodních baterií a kohoutků, instalaci umyvadel a sprchových koutů, opravu protékajícího WC a čištění odpadů, výměnu topných radiátorů a instalaci tepelných hlavic, pokládky podlah a dlažeb a drobné stavební práce. Kompletní výčet poskytovaných služeb naleznete na internetových stránkách společnosti Hodinový manžel Praha, k dispozici je 24 hodin denně telefonní linka a email, kde se mohou zákazníci obracet s jakýmikoli dotazy a kde jim zdarma vyhotoví předběžnou kalkulaci prováděných služeb.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup