Pánské kabáty jsou jediným možným přijatelným svrškem nošeným k obleku

Zimní bundy ušité z kvalitních materiálů bývají hřejivé, neprofoukne je vítr, ale současně jsou prodyšné a proto byste se v nich neměli při pohybu tolik potit. Prodyšnost materiálů je důležitá především u sportovního oblečení, protože při intenzivním pohybu se každý sportovec zapotí. I mezi bundami mohou být velké rozdíly. Některé mají vyloženě sportovní střih s výrazným prošíváním, jiné zase mohou být poměrně elegantní a tím pádem lépe přijímané ve společnosti. V některých situacích si ovšem pouze s bundou nevystačíte. Pokud byste totiž přišli oblečení v bundě, mohla by se zvednout velká vlna výsměchu k vaší osobě.

Praktické módní doplňky výrazně oživí celkový vzhled muže

Řeč je totiž o nošení bundy k formálnímu oblečení. To je nepřípustné a jedinou přípustnou možností je kabát. Ale ne tak ledajaký. Především nesmí být světlejší barvy, než je barva obleku, proto pokud ještě kabát ve vašem šatníku chybí, měli byste si pořídit nejlépe kabát černé nebo tmavě šedé barvy. To jsou barvy univerzální a nikdy nevyjdou z módy. Dále musí být pánský kabát vždy delší, než je sako od obleku pod ním nošené. Kabáty se šijí ve třech základních délkách. Dlouhé pod kolena, středně dlouhé po kolena a krátké nad kolena. Jaký kabát byste si měli zvolit, záleží na typu vaší postavy. Dlouhé pánské kabáty nejvíce sluší štíhlým vysokým mužům, krátké zase menším mužům nebo mužům silnější postavy.

Jiné kabáty se nosí v zimě, jiné na podzim a na jaře. Proto není kabát jako kabát. Pánské zimní kabáty jsou dostatečně hřejivé na to, aby dokázaly muže ochránit před mrazem a větrem. Jsou vyráběny z látek s určitým podílem vlny nebo kašmíru. Čím vyšší je podíl těchto surovin, tím jsou kabáty hřejivější. Zato pánské jarní kabáty jsou šité z bavlněných látek, jsou méně hřejivé, ale dokážou také dobře ochránit před lehkým deštěm a před větrem. Ke kabátům se nosí všelijaké doplňky. Tím nejzákladnějším jsou zimní kožené společenské boty. Ti, co se chtějí v kabátu ještě více zahřát, si mohou obléct šálu nebo čepici či klobouk. Vidět muže v klobouku je dnes již velkou vzácností, spíše jsou vidět muži v čepicích. Typickou čepicí vhodnou ke kabátu je bekovka. Také pletené čepice v decentních barvách stažené přes uši mohou být vhodným doplňkem kabátu. Nošení šály je důležité především u kabátů, které nelze zapnout až ke krku a mají hlubší výstřih. Šála zahřeje odhalené partie a oživí celkový vzhled muže.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup