Naše virtuální kancelář nabízí sídlo pro vaší firmu

Pokud uvažujete o založení s.r.o. a přemýšlíte, kde umístíte své sídlo firmy, přinášíme vám tip na to kam. Můžete si objednat tzv. virtuální kancelář, která vám zajistí profesionální zázemí za několik stovek měsíčně. Vyřízení sídla firmy do virtuální kanceláře je zajištěno během několika minut. Není to lákavá nabídka? V tomto článku se podíváme jak virtuální kancelář funguje a co nabízí za služby.

Virtuální kancelář vaší společnosti

Díky virtuální kanceláři získáváte nejen registrační, tzv. virtuální sídlo své firmy, které se objeví na štítku u vstupu do budovy, ale také celou řadu služeb z oblasti administrativy. Mezi služby, které nabízí virtuální kancelář patří například založení s.r.o., zákaznická linka, podpora logistiky, administrativa, provoz společnosti, obsluha zákazníků, vedení účetnictví apod. K programu virtuální kanceláře si můžete vybrat, jestli budete chtít přeposílat doručenou korespondence na vaší adresu 1x měsíčně, nebo 1x týdně. Navíc máte možnost zažádat o zřízení pevné telefonní linky, která bude buďto přesměrována na váš telefon, případně můžete využít obsluhu linky pracovníkem, který vám příchozí telefony vyřídí a vzkazy předá e-mailem, nebo telefonicky. K dispozici vám bude také zasedací místnost, kterou můžete využívat pro jednání s úřady, nebo pro vaše schůzky se zákazníky.

Tento jedinečný a profesionální servis virtuální kanceláře, včetně odborné pomoci k založení s.r.o. poskytuje společnost Profi-kancelář. Tato společnost má na všech nabízených adresách v Praze 1, 2, 3 a 9 vlastní recepci, která se postará o vše potřebné.

Více podrobností o službách a cenách naleznete na webu společnosti Profi-kancelář www.profi-kancelar.cz v sekci ceník, nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup