Kancelářský nábytek na míru

Dnes je při kancelářském nábytku kladen důraz především na funkčnost a design. Nechte si vyrobit kancelář podle svých představ na míru. V kancelářích trávíme hodně času a tak zejména při vývoji židlí došlo z hlediska ergonomie a zdravého sezení ke značnému posunu vpřed. Důležitý je pro vás i počítačový stolek, mělo by se Vám na něm pohodlně pracovat a měl by obsahovat úložný prostor dle vašich představ. Naše doporučení je počítačový stůl z masivu, jehož životnost se počítá v desítkách let. Nechte si udělat regál na míru nebo vitrínu na dokumenty. Kancelářský nábytek se vyrábí většinou ve větších sériích. Náš trh nabízí různé řady a typy kancelářského nábytku. Moderní vitrína z masivu dá vaší kanceláři tu správnou eleganci.

Jak vybrat správnou židli? Podle toho kdo na ní bude sedět. Jiná bude pro účetní, jiná pro ředitele firmy. V každém případě se poraďte s odborníky a židli si dobře vyzkoušejte. Kancelářská židle musí umožnit nastavení základních funkcí – výšky sedáku a opěradla. Potahový materiál musí být prodyšný a snadno udržovatelný. Konstrukce se většinou vyrábí z plastu a kovu. Důležitý je kříž a kolečka. Kovový bude mít delší životnost a menší nároky na údržbu. Při kolečkách si můžete vybrat průměr a provedení. (Tvrdé – na koberec, měkké – pro parkety a tvrdé podlahy).

Barvy kancelářského nábytku

Trend upřednostňuje nábytek světlý a vzdušný. Potahové látky jsou ve veselejších odstínech a tak nám v kancelářích převládá svěžest, lehkost a s tím spojená dobrá nálada. V materiálech vládne kombinace dřeva a kovu.

Materiál budoucnosti je bezpochyby dřevo, dá Vám pocit že žijete v harmonii s přírodou a také vaše práce bude efektivnější.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup