Tvorba webových stránek a internetový marketing

Zhotovení webových stránek je v dnešní době poměrně jednoduchá záležitost, pokud nebudeme vyžadovat nějaké extra funkce programované na míru, pokud ovšem budeme chtít webové stránky základního typu, které budou obsahovat pouze základní a standardní položky, které jsou potřeba pro prezentaci menší firmy, tak by se cena neměla zcela určitě přehoupnout přes 15 000Kč.

Tvorba webových stránek od profesionálů

Dobře, rozhodli jste se, že začnete tvořit webové stránky, jak ale začít? Nejprve byste si měli celou realizaci webové prezentace naplánovat a hned na začátky si říci a uvědomit si, že webové stránky budou, nebo aspoň by měly být na internetu cca pět let, než se rozhodnete, vytvořit webové stránky nové. Nyní byste si také měli uvědomit, jak důležité je vše udělat precizně, ono mít nekvalitní webové stránky, které vypadají amatérsky, není žádné plus pro firmu, které záleží na její image.

Jak naplánovat tvorbu webových stránek

Základní a jako první by měly být firemní barvy. Nechte si, nebo můžete o klidně sami si vytvořit paletu firemních barev. Jedná se o barvy, které jsou obsaženy ve vašem firemním logu, různých firemních materiálech atd. Každá firma by měla mít jednotnou firemní kulturu, jak na internetu, tak v offline prezentacích. Vypadá to taky daleko profesionálněji.
Sepište si na papír co za položky budete chtít mít na webových stránkách. Malá nápověda: O firmě, reference, ceník, kontakty…, to jsou as nejzákladnější položky firemních webových stránek.

Najděte si firmu, která vám bude webové stránky realizovat, měla byto být firma, která bude schopná vám poradit a bude schopná vám vypracovat i celou struktury webových stránek, tak aby to bylo v souladu s dnešními standardy.

Pokud nevíte na koho se v tomto směru obrátit, mohu vám doporučit firmu eNEXT www.enext.cz/tvorba-webu, která se zabývá tvorbou webových stránek, již mnoho let. Nabízejí komplexní služby i v oblasti SEO.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup