Autokamera truecam pro větší bezpečnost

Ať už jste profesionální či neprofesionální řidiči, autokamera truecam vám velmi dobře poslouží. K čemu se taková kamera používá? Umístění na palubní desce umožní snímat a zaznamenávat průběh cesty, a také to, co se děje například, když je auto zaparkováno. Záznam z cesty se hodí k různým účelům. Může zachytit krásné okamžiky a místa během cestování, ale také pomoci identifikovat různé účastníky nehod nebo silniční piráty. Mnohdy je to jediný důkazní materiál. Chraňte proto sebe, svůj automobil, i další účastníky silničního provozu. Poslouží vám k tomu onboard kamera.

 

Černá skříňka pro řešení případných komplikací

Vyhněte se nepříjemným a nejasným situacím. Pojistěte se pro případy, kdy je v ohrožení bezpečnost silničního provozu nebo váš automobil. Černá skříňka poskytne záznam, který poslouží polici nebo pojišťovně. Navíc si můžete natočit zážitky z cestování, například z dovolené nebo z cest pěknou přírodou. Palubní kamera zaznamenává i cestu profesionálních řidičů, což ocení zejména jejich zaměstnavatelé. Mohou tak mít lepší kontrolu a informace.

Kvalitní záznamy z vašich cest

Videokamera do auta značky Truecam poskytuje záznamy ve vysokém rozlišení. Záznam je chráněn při nárazu. Obsluha zařízení je velmi jednoduchá a rychle si ji osvojíte. Menu je v češtině, s možností zvolit si některý z cizích jazyků. Další skvělou funkcí je funkce detektoru pohybu. Střeží tak váš zaparkovaný vůz. Na parkovištích hrozí vykradení či poškození vozidla, a takto se můžete lépe ochránit. Nemusíte se bát toho, že by bylo natáčení přerušeno kvůli zaplnění paměti. Aktuální záběry zůstávají nedotčené. Senzor dokáže zachytit, odkud přišel případný náraz. Pokud se s automobilem něco děje, spustí se okamžité nahrávání. Kamera do auta tak chrní váš vůz při jízdě, i v případě zaparkování.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup