Založení firmy s pomocí odborníků

A budeme vám rádi asistovat i v budoucnu, pokud budete s našimi službami spokojeni. Protože takové založení s.r.o. je vždycky významným krokem a ne každému se do něj chce, když vidí, co všechno to bude obnášet. Jak po stránce časové a psychické, tak po stránce finanční. U nás si ale také můžete zřídit virtuální kancelář přesně podle vašich představ. Neplaťte zbytečně za to, co nebudete reálně využívat! Pokud potřebujete fyzické kancelářské prostory jen občas, proč byste je měli mít v nájmu celou dobu?

K založení firmy i virtuální kancelář

Kromě založení firmy můžete od společnosti Profi-kancelář využít i službu poskytnutí sídla firmy, tzv. virtuální kancelář. Je to elegantní řešení pro společnosti, které nepotřebují vlastní administrativní prostory a mohou je sdílet s dalšími firmami. Pokud využijete službu založení s.r.o., máte poskytnutí sídla, případně i další administrativní a účetní servis na jednom místě a navíc se slevou. Neváhejte využít služeb podnikatelského centra Profi-kancelář.

Bližší informace o službě založení s.r.o. nebo virtuální kancelář získáte na webové adrese www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup