obaly vyrobku

Nepodceňujte psychologický efekt, který má na zákazníka kvalita a

Balení výrobků a produktů má rozhodně celou řadu důležitých důvodů. Může jít o udržení výrobku jako celku včetně všech jeho součástí, nebo také o naprosto zásadní hygienické opatření kolem jeho distribuce. Stejně tak ale může jít i o to, aby klient dostal chuť výrobek koupit.

Pokud totiž klient dostane do rukou dva podobné výrobky, což je víceméně v dnešní době už naprosto běžné, tak je to zrovna kvalita a provedení obalu, které mohou rozhodnout o koupi konkrétního kusu.

Lidé zbožňují praktická řešení obalů

Praktické řešení obalu je něco, na co si lidé moc rádi zvyknou a proč se také mohou s chutí vracet ke konkrétnímu výrobci. Přitom jde o poměrně dost jednoduché věci, které vás jako výrobce mohou stát halířové položky na kus, ale přidají vám na úrovni. Typickými příklady u balení zboží jsou hlavně znovu uzavíratelné prvky, možné samolepky nebo možnosti dávkovat zboží přímo z obalu různými metodami.

Když zboží samo vypadá atraktivně

Jednou z věcí, které mohou rozhodně pomoci, je samotná atraktivita zboží. Představte si moment, kdy si vybíráte mezi několika pochutinami a u toho vidíte přímo do obalu jedné. Ta přitom vypadá neuvěřitelně lákavě a okamžitě na ní dostanete chuť. I takový efekt může foliování zboží přinést. Stejně tak například lze poukázat na to, že vaše zboží není šizené, co se objemu týče.

Příkladem za obě varianty jsou třeba obaly na rýži, které mají průhlednou stranu. Zákazník tak vidí nejen míru naplnění obalu, ale dokonce také kvalitu rýžového zrna, což samo o sobě udělá také hodně.

Apel na chuť na daný produkt

Profesionální zabalení zboží Praha přitom dokáže využít i další velice důležitou součást celého procesu nakupování. A to je takzvaný apel na chuť. Představte si, že berete do rukou dva výrobky. Přitom jeden z nich na obalu prezentuje opravdu šťavnatý a chutný zážitek, zatím co druhý jenom nudně hlásá logo a složení. Bez ohledu na to, jakou kvalitu má první nebo druhý výrobek, je automaticky větší šance na zakoupení lépe prezentovaného. A na to by ani již zajeté společnosti neměly nikdy zapomenout.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup