generalni uklid

Generální úklid klepe na dveře? Sáhněte po profi čističích

Generální úklid se nedělá jenom před Vánoci. Pokud si zakládáte na čisté domácnosti nebo firemních prostorech, poradíme vám, které čistící prostředky si poradí s každou špínou, viry i bakteriemi.

S čím a kde začít?

Co všechno byste při takovém úklidu mohli potřebovat? Pořiďte si například:

  • tekutá a hygienická mýdla, hygienický gel na ruce
  • dezinfekce na povrchy a na ruce
  • osvěžovače vzduchu
  • pomůcky na úklid
  • prostředky na skvrny a praní
  • odstraňovače vodního kamene či usazenin

Nejspíš se neobejdete ani bez úklidových pomůcek, jako jsou mopy, teleskopické tyče, rozmýváky nebo stěrky na sklo.

A možná se vám bude hodit pár tipů, jak uklidit celou domácnost, abyste s úklidem byli skutečně spokojení. Ze všeho nejdůležitější je uklidit nepořádek a dát všechny věci na místo, kam skutečně patří. Samozřejmě vytřiďte ty, které už nepotřebujete a které už dávno neslouží svému účelu. Poté utřete prach, vysajte a vytřete. Až pak umyjte a vyleštěte všechna zrcadla a okna. V poslední fázi vydezinfikujte pracovní desky a různé povrchové plochy, abyste si byli 100% jistí, že jsou pryč všechny viry a bakterie.

Nechte si poradit od zkušenějších

Některé povrchy ovšem není vůbec lehké zbavit nečistot. Například rez nebo vodní kámen jsou skutečným oříškem. Stejně tak může být problém zbavit se mastnoty v troubě nebo mikrovlnné troubě. Ve všech aspektech úklidu vám pomůže LAVON trade s.r.o. Na stránkách firmy najdete vše pro úklid domácnosti i firmy, úklidové stroje i vše pro vaši zahradu. Speciální kategorii tvoří profesionální čisticí a úklidové prostředky vhodné pro postavební úklid, strojní i ruční mytí. S čistícími prostředky umyjete dokonce i umývárny a bazény.

LAVON trade kromě čisticích prostředků nabízí taktéž poradenství a servis. Odborníci vám doporučí vhodné prostředky na odstranění nejrůznějších usazenin a nečistot a poskytnou vám plný servis úklidových strojů a další techniky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup