smesovaci ventil

Směšovací ventil zajistí spolehlivý provoz vytápěcího i chladicího systému

Směšovací ventily představují důležitý a nezbytný prvek v moderních vytápěcích a chladicích systémech, jež přináší přesnou regulaci teploty. Směšovací ventil od společnosti Afriso navíc vyniká nejen svou spolehlivostí, ale také inovativním přístupem v rámci montáže a provozu. Zásadním prvkem je systém ProClick, který výrazně zjednodušuje celý proces instalace a umožňuje bezproblémový běh vytápěcího nebo chladicího systému.

Snadná montáž s ProClick systémem

Jedním z významných přínosů směšovacího ventilu Afriso je revoluční montážní systém ProClick. Elektrický servopohon ARM ProClick lze snadno namontovat na rotační směšovací ventil během dvou jednoduchých kroků. Prvním krokem je odstranění kolečka z ventilu a druhým krokem je zasunutí motoru na trojcestný či čtyřcestný směšovací ventil. Tato inovativní metoda umožňuje rychlý a efektivní proces instalace bez použití dalších nástrojů.

Výhody směšovacího ventilu Afriso

Směšovací ventil od společnosti Afriso byl navržen s důrazem na komfort. Ovládací kolečko s osmihranným tvarem, velký ukazatel polohy směšování či oboustranná stupnice jsou jen některé z vlastností, které jistě oceníte. Nehledě na to, že tyto vlastnosti ventilu umožňují komfortní nastavení. Kompaktní rozměry ventilu navíc zajistí snížení potřebného instalačního prostoru, což je zvláště výhodné pro instalaci v různých prostorových podmínkách. Jedná se tak například o ideální směšovací ventil ke kotli.

Servopohon přináší další úroveň pohodlí

Servopohon ARM ProClick, který je plně kompatibilní se směšovacím ventilem Afriso, přináší další úroveň pohodlí a řízení. Mezi přednosti servopohonu se řadí například velký ovládací prvek s indikátorem nastavení, LED dioda pro signál směru otáčení apod. Právě díky těmto vlastnostem je servopohon charakteristický svou uživatelskou přívětivostí. Směšovací ventil se servopohonem tak poskytuje bezproblémovou regulaci teploty v rámci vytápěcích a chladicích systémů.  Nakonec směšovač vody je typický jednoduchou údržbou a vysokou kvalitou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup