prijimaci zkousky

Efektivní příprava na přijímací zkoušky na střední školy

Jak nabýt jistoty, že se váš syn nebo dcera dostane na střední školu? Jedině tak, že si vyzkouší přijímačky nanečisto. Třeba prostřednictvím mobilní aplikace, v níž každý den děti najdou nové testy na přijímačky, které zlepší jejich znalosti.

Učí se z domova

V rámci kompletní přípravy na přijímací zkoušky na střední školu získají třicet šest testů CERMAT nanečisto, stovky a stovky příkladů, detailní rozbory řešení a zároveň budou vědět, jak si stojí v porovnání s ostatními žáky. Nejlepší na tom všem je, že se mohou učit z pohodlí domova.

Každý den šest nových příkladů

Zkoušky nanečisto dětem hlavně dodají potřebnou sebedůvěru. V závěrečné fázi přípravy totiž procházejí simulací přijímacích zkoušek během živých vysílání. Taktéž tím zjišťují, jakou strategii zvolit, aby dosáhly co nejlepšího výsledku. V neposlední řadě získávají i potřebné vědomosti. Každý den v mobilní aplikaci najdou šest nových příkladů.

A kde online aplikaci získáte? Podívejte se na stránky společnosti Doctrina – Přijímačky nanečisto. Tato společnost nabízí jak přijímací zkoušky z českého jazyka, tak i přijímačky z matematiky a samozřejmě rovněž přijímačky na víceletá gymnázia.

Co nákupem online přípravky získáte?

  • simulaci reálných přijímacích zkoušek
  • profesionální vyučující škol Doctrina
  • poradenství, jak studovat lépe
  • podchytíte všechny chytáky a nástrahy
  • živé přenosy s dotazy
  • srovnání s ostatními žáky
  • rozebrání všech úloh

Vaše děti budou připravovat ti nejlepší učitelé, proto získáte téměř 100% jistotu, že se váš syn nebo dcera dostanou na gymnázium nebo jinou střední školu, kterou doopravdy chtějí studovat. Děti ani vy tak nemusíte dělat žádné kompromisy nebo slevovat ze svých nároků. Začněte se se svými dětmi učit ještě dnes.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup