Romantický hotel v romantickém městě

Nedávno jsem navštívil krásné a bezesporu romantické město, které se nachází v Jihomoravském kraji, město leží na soutoku řek Svratky a Svitavy. Ano, je řeč o městu Brno.

Protože jsem nebyl sám a město Brno jsem navštívil s moji drahou polovičkou, tak mým cílem bylo vybrat kvalitní ubytování, tak aby návštěva toho opravdu krásného města byla co nejpříjemnější. Napadlo mě, jestli v Brně najdu nějaký romantický hotel, který nebude jako většina jiných obecně známých hotelů v Brně. „Co třeba hotel s luxusními pokoji, které jsou dobové a stylové, jo něco takového by bylo opravdu super“, řekl jsem si v duchu. No, začal jsem hledat, kde jinde než na internetu. Měl jsem štěstí, protože jsem našel přesně takový hotel, který se mi honil hlavou. Hotel Brno Royal Ricc, hotel který má skvělou polohu, protože se nachází přímo v centru města a to přímo na Starobrněnské ulici. Měl jsem opravdu radost, protože když jsem viděl na webových stránkách fotky hotelu, bylo to to, na co jsem přesně myslel. Romantický hotel.

Když jsme navštívili hotel, na recepci nás uvítala opravdu příjemná paní recepční. A hned při vchodu do hotelu na nás zapůsobila novodobá architektura hotelu. Hned na první pohled hotel vypadal velice příjemně a romanticky. Pokoj byl nádherný, klimatizace, wifi připojení, nádherná velká postel, no prostě stylový novodobý pokoj, který byl opravdu překrásný.

Součástí hotelu je krásná a útulná restaurace, tak pokud plánujete cestu do Brna rádi byste se chtěli ubytovat v romantickém a luxusním hotelu za skvělou cenu, neváhejte navštívit hotel Royal Ricc.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup