spojovaci materialy

Spojovací materiály pro nejrůznější účely

I když se jedná o velmi malé komponenty, nelze si bez nich výrobu vůbec představit. Spojovací materiál se užívá napříč různými průmyslovými odvětvími – je nezbytný zejména pro zpracovatele plechu, strojírenský průmysl nebo automobilový průmysl.

Spojovací materiál je poměrně široký pojem, neboť zahrnuje velké množství různých součástek. Jde zejména o trhací nýty, strukturální nýty, nýtovací matice, lisovací prvky, přivařovací prvky, matice v kleci, pojistné úchytky a fixace, dále plné a poloduté nýty a mosazné závitové vložky. Tento široký sortiment tak umožňuje zákazníkovi, aby si vybral výrobky přesně podle svých představ.

Velmi často se používají trhací nýty, které se skládají z těla nýtu a trnu, přičemž jejich velkou výhodou je možnost výroby z různých materiálů. Trhací nýty se vyznačují také velkou variabilitou – u prodejců se můžeme setkat s trhacími nýty s plochou hlavou, zapuštěnou hlavou, velkou hlavou, extra velkou hlavou, multigrip plochou hlavou, multigrip zapuštěnou hlavou, multigrip velkou hlavou, dále s trhacím nýtem rozštěpným, vroubkovaným, uzavřeným, uzavřeným se zapuštěnou hlavou, uzavřeným s velkou hlavou, rozpěrným a zemnícím. Pokud zákazník potřebuje, lze mu nabídnout i barevné nýty.

Dále jsou často v nabídce k dispozici nýtovací matice. Ty slouží ke spojování více materiálů a hodí se k použití tam, kde se pracuje s velmi tenkými nebo speciálními materiály. Na trhu je možné se setkat s velkým množstvím typů nýtovacích maticí – například nýtovací matice s plochou hlavou a rádlováním (STT-Z), nýtovací matice se zapuštěnou hlavou a rádlováním (STS-Z), nýtovací matice šestihranná s plochou hlavou (STTE), nýtovací matice uzavřený se zapuštěnou hlavou a rádlováním (STSC-Z), nýtovací matice s redukovanou hlavou pro imperiální otvor (PR) apod. V takto dostupném sortimentu si vybere skutečně každý, i zákazník s velmi náročnými požadavky na (nejen) nýtovací matice.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup