Povinné ručení – porovnejte si nabídky pojišťoven ještě dnes

Při výběru té správné pojišťovny, u které si zřídíte povinné ručení, využijte online nástroj povinné ručení porovnání. Online srovnávač povinného ručení je schopen velmi rychle a efektivně vybrat nabídky jednotlivých pojišťoven Vám na míru. Nabídky jsou seřazeny postupně pod sebou a tak je výběr té nejlepší co možná nejjednodušší.

Co zohlednit při výběru povinného ručení?

Při výběru povinného ručení zohledněte především výši krytí jednotlivých pojistek, ale také například renomé pojišťovny samotné. Některé pojišťovny navíc nabízí k pojistce různé bonusy. Můžete tak získat cenově výhodnější povinné ručení, než platíte doposud a navíc například připojištěné čelní sklo jako bonus. Celý proces porovnání a objednání povinného ručení Vám přitom nezabere ani 5 minut. Celý proces lze navíc provést odkudkoliv. Postačí Vám pouze počítač s připojením k internetu a technický průkaz, kde jsou uvedeny potřebné informace o Vašem vozidle.

Doklad o platném povinném ručení

Povinné ručení je ze zákona o provozu na pozemních komunikacích povinné. Pokud spácháte škodu na majetku či zdraví třetí osoby, jsou tyto náklady kryty z Vaší pojistky. Dokladem o platném povinném ručení je takzvaná zelená karta. Tu je povinen každý řidič vozit s sebou ve vozidle, aby ji byl schopen kdykoliv předložit. Na zadní straně zelené karty také najdete seznam států, ve kterých je platná pojistná smlouva. Pokud potřebujete zelenou kartu co nejdříve, lze v případě využití služby povinné ručení porovnání využít prozatímní zelené karty, která vám bude zaslána mailem.

Mnoho řidičů již díky online nástroji povinné ručení kalkulačka ušetřilo stovky tisíc korun. Porovnání je zcela bezplatné, neplatíte tedy žádné zprostředkovatelské poplatky. Porovnejte si povinné ručení ještě dnes a ušetřete i vy!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup