domaci zdravotni pece

Domácí zdravotní péče bez ohledu na covid

I přes probíhající pandemii nebo právě proto si mnozí z nás uvědomili důležitost domácí zdravotní péče. Minimalizovat počet kontaktů, co nejvíce zkrátit pobyt v nemocničním zařízení. Pokud je stav pacienta stabilní a nevyžaduje nepřetržitou nemocniční péči, ošetřující lékaři doporučují a předepisují domácí zdravotní péči. Ano, předepisují, protože právě v tom případě jsou všechny poskytované služby hrazeny v rámci klasického zdravotního pojištění. Snad už jsou nejhorší časy pandemie covidu za námi, ale všichni si moc dobře pamatujeme nedostatek lůžek a zřizování covidových jednotek z běžných oddělení. A to byly momenty, kdy si lékaři i vedení nemocnic naplno přiznali nezastupitelnou roli domácí zdravotní péče.

I když je domácí zdravotní péče stále vnímána spíše jako doplňková péče pro seniory, naprostá většina lidí už o tomto způsobu léčby slyšela a má určité povědomí, o čem je řeč.

Jaké konkrétní benefity domácí zdravotní péče pacientům přináší?

  • Psychická pohoda pacienta
  • Minimalizace vystavení nemocničním nákazám i koronaviru
  • Rychlejší rekonvalescence

Jaké služby můžete v rámci domácí zdravotní péče čerpat?

A další služby jsou průběžně doplňovány v návaznosti na realizaci pilotních projektů pro zavádění nových služeb. Spolu se zvyšující se náročností poskytovaných služeb jsou kladeny stále vyšší a vyšší požadavky na vybavení i zdravotní personál agentur domácí zdravotní péče.

Aby co nejvíce pacientů mohlo stonat doma, to je i cíl pražské agentury domácí zdravotní péče ProCare Medical. Sídlí v Praze, ale aby svým pacientům byli co nejblíže, najdete jejich pobočky v Liberci, v Hradci Králové, v Brandýse nad Labem, v Přibyslavi a také v Táboře. Zvažujete-li i vy tento způsob léčby pro sebe či pro své blízké, detailní informace naleznete na webových stránkách www.procare.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup